Digitale tools
Huurbeheer
Mar 31, 2020
2 min

3 digitale hulpmiddelen om uw huurwoningen te beheren.

Florence Robert
Marketing Specialist
In een steeds meer digitale wereld waarin we zowel op kantoor als thuis moeten leren werken, is het tijd om de archiefkasten en papieren versies op te geven en tools te ontdekken die het beheer van uw eigendommen makkelijker maken, vooral in deze tijden van opsluiting.
Hier zijn er drie, geselecteerd om je leven gemakkelijker te maken… De laatste is onze favoriet (objectief gezien natuurlijk ;-)).

Verzonden, en het is ondertekend!

Een contract ondertekenen zonder dat u of uw huurder uw bureaustoel hoeft te verlaten? Het is mogelijk met Hellosign. Met deze applicatie kunt u elk type document elektronisch ondertekenen, wat zeer praktisch is in deze periode van opsluiting, maar ook op langere termijn, voor de ondertekening van een wijziging of de verlenging van een contract dat niet echt nodig is om zich te verplaatsen. Bespaar tijd en brandstof! De gratis versie biedt u 3 handtekeningen per maand.

Vermijd elk geschil met een nauwkeurige inventarisatie van de inrichting.

Het uitvoeren van een nauwkeurige inventaris van de inrichting is niet altijd eenvoudig. Vooral als u nog steeds papieren formulieren of checklists gebruikt. Chapps is een applicatie die draait op een Android tablet of iOS. Het stelt u in staat om een gedetailleerde inventaris van de inrichting te maken door foto’s van mogelijke schade te integreren en om alles op een eenvoudige en efficiënte manier te centraliseren in een digitale versie. U loopt niet langer het risico documenten te verliezen of misverstanden te krijgen bij schade aan de woning.

Beheer uw huurders met gemak!

Smovin is een eenvoudig te gebruiken applicatie waarmee u uw huurwoningen automatisch en efficiënt kunt beheren. In feite kunt u in één oogopslag al uw eigendommen zien, eventuele laattijdige betalingen dankzij een verbinding met uw bank, de toe te passen indexeringen, de belangrijkste data van uw contracten, enz.
De applicatie stelt u in staat om acties te ondernemen zoals het verzenden van betalingsherinneringen of indexeringsherinneringen in een paar klikken per SMS, e-mail of per post. Dankzij Smovin bespaar je tijd en geld!
Zoals u ziet, hoeft u geen digitale expert te zijn om deze hulpmiddelen onder de knie te krijgen. Als u andere tools gebruikt, aarzel dan niet om ze met ons te delen op onze Facebookgroep!
En als u vragen heeft over uw eigendommen na de Coronavirus crisis, blijft Smovin tot uw beschikking staan om deze te beantwoorden via e-mail (conseils@smovin.be) of via onze Facebook groep: Owners: How to deal with Covid-19?
Laten we samen verder gaan! 💙

Blijf op de hoogte

    © Copyright 2020 Smovin. All rights reserved.